Hívjon most! 06-30-641-3502, 06-30-90-55-665
Kód:
BAR504
Település
Siófok
Típus
lakóház
Ár
67.900.000 Ft
217.628 €

ELADÓ ÚJ LUXUS LAKÓHÁZ DUPLA GARÁZZSAL SZÉP TELEKKEL SIÓFOKON

2013-ban épült 2 szintes, déli tájolású, mediterrán jellegű tehermentes családi ház, melynek alapterülete 271,23 m2, beépített nettó alapterület 256,36 m2. A ház „A” típusú energiatanúsítással rendelkezik.

A földszinten (209,64 m2) található a fedett teraszról nyíló előtér, melyben egy hatalmas beépített szekrény lett elhelyezve. Innen az emeletre jutunk és a házzal egybeépített garázsba is innen nyílik ajtó. A garázs kétállású, elektromos kapunyitó rendszerrel felszerelt. Mivel a házzal egybe van építve, esős, hidegebb időszakban kényelmes megoldás.

Tovább haladva a nappaliban érkezünk, ami mellett egy igen jó elosztású, tágas, gépesített és jól felszerelt konyha és  étkező kapott helyet. (Zanussi elektromos főzőlap, sütő, mikro, Teka elszívó, Whirlpool mosogatógép és fagyasztós hűtőszekrény.)

Az árban benne van a konyhai beépített gépészet, beépített szekrények.

Az alsó szinten a lakótér, a dolgozón és a hálószobán kívül a legmodernebb padlófűtés – rendszerrel és radiátorral van ellátva. A nappaliban kandalló kialakításához a kémény be van építve.

A nappaliból egy külön részbe lehet bejutni, ahol egy háló és egy dolgozó, külön wc és fürdőszoba nyílik. A fürdőszoba Ravak zuhanyzóval és káddal felszerelt, Marmite minőségi porcelán dupla mosdós.  A wc a falsík alatt elhelyezett korszerű Geberit tartállyal és szintén Marmite mosdóval rendelkezik.

A nappaliból a másik irányba haladva egy mosóhelyiségen (alaprajzon a Gépészet jelöli) keresztül jutunk a fűtőhelyiségbe. A mosóhelyiségben jelenleg mosógép, szárítógép és falikút van elhelyezve. A fűtőhelyiségben a legmodernebb és gazdaságosabb Buderus fali kondenzációs kazán van felszerelve, mely érzékeli a mindenkori külső hőmérsékletet és annak alapján tartja a beállított hőmérsékleten a házat, így kedvező gázszámla érhető el. Ezen kívül elő van készítve a vegyes tüzelésű kazán helye és a puffertartály is. Használati melegvíz tartály, melyhez a Buderus kazán szolgáltatja a meleg vizet, az emeltre vezető lépcső alatt kapott helyet.

A klímarendszer és a riasztórendszer használatához az alapozás a házban megtörtént. A riasztórendszer beüzemeléséhez minden helyiségben van lehetőség.

A nappaliból nyílik még egy nagy, déli tájolású terasz, aminek egy része fedett, nagyobb része fedetlen. Szép kilátás nyílik a zöld udvarra.

Az emeletre (61,59 m2) az előtérben lévő lépcsőházon keresztül lehet feljutni, ahol egy szoba és kettő félszoba és egy wc-s fürdőszobának van helyiség kialakítva. A szobák melletti közlekedő 3 nagy beépített szekrénynek tartogat helyet. A szobák déli, dél-nyugati tájolásúak, így világosak. A fürdőszoba le van alapozva gépészetileg és burkoláshoz elő van készítve.

Az emeleten szekrénybeépítésre van lehetőség, ami akár külön lakrészként is funkcionálhat. Befejezésre vár a fürdőszoba, mely szerelvényezve van, ízlésnek megfelelő burkolat és szaniterek beépítése szükséges. Illetve az emeletre vezető lépcsőn korlát kialakítása kell. Használatba vételi engedély ezután kérhető.


 

A telek területe 1241 m2. Az udvar hátsó részén, a melléképület kialakítására több helyen el lett helyezve a közművekre való rácsatlakozási lehetőség.  Jelenleg csúszdával és két hintával, függő létrával felszerelt játszótorony található.

Utcafornton a kerítés és elektromos kapu építéséhez a vezetékezés megtörtént. A hátsó teraszon a korlát beépítéséhez az oszlopok adottak.

Ez a csendes utcában, de mégis mindenhez közel elhelyezkedő ház a zöld övezet adta lehetőség miatt igazán kellemes és megfelelő otthon lehet, ami még rengeteg lehetőséget rejt magában.

Műszaki leírások:

- Az épület 22 fokos Terrán (régi neve Mediterrán) beton cserépfedéssel épült, páraáteresztő tetőfóliával.

- A falazat 10 cm vastagságú dryvit hőszigetelést kapott, kőzetgyapot tűzterjedési gátak beépítésével. Szerkezete 30 cm-es Porotherm tégla, vakolt homlokzati felülettel.

- A födémek monolit vasbeton szerkezetűek és MW üveggyapot lemezzel lépéshang elleni szigetelést kaptak.

- A padlásfödémek felett 20 cm-es Nikecell szigetelés van elhelyezve két rétegben.

- A kémények, korszerű Schiedel kémények, samott béléscsővel.

- Fokozott hőszigetelésű műanyag ablakok vannak beépítve, több ponton záródó rejtett vasalattal, bukó-nyíló kivitelben. A nagy, üveges teraszajtónál motoros kivitelben beépíthető.

- Csapadékvíz plusz elvezetésére a telken 3 db telken belüli elszivárogtató ún. zsomp lett kialakítva.

·A legmodernebb energiatakarékos Buderus fali kondenzációs kazán van felszerelve melegvíz tartállyal.

·Padlófűtés és radiátor az alsó szinten, csak radiátorok a felső szinten.

·Vegyes tüzelés és kandalló helye előkészítve.

·Klímarendszer és riasztórendszer előkészítve.

                             
 

Érdeklődjön on-line!

Az alábbi űrlap segítségével  érdeklődhet a kiválasztott ingatlannal kapcsolatban,  felteheti további kérdéseit.

Kérjük, a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében pontosan adja meg adatait!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

Név:* Telefon: E-mail:*
Cím: Fax:    
Üzenet:*  
Érvényesítés: Írja be a képen látható betûket!
Iratkozzon fel hírlevelünkre! 
Kód: BAR504
Ár
67.900.000 Ft
217.628 €
Típus lakóház
Távolság a Balatontól 1300 m
Fekvés: belterület
Telek területe: 1241 m2
Lakóépület területe: 256 m2
Szintek száma: 2
Szobák száma: 6
Fürdõszobák: 2
Építés éve: 2013
Felújítás éve: újszerű
Fûtés: gáz központifűtés radiátorokkal + padlófűtés
Alternatív fûtés: fatüzelésű kandalló
Áram: 220 V + 380 V
Gáz: vezetékes gáz
Víz: vezetékes ivóvíz
Szennyvíz: csatornázott
Kút: nincs
Felszereltség beépített konyhabútor, önálló mérőórák, amerikai konyha, internet, parabola, szúnyogháló
Ingatlan fekvése csendes
Udvar ápolt kert, autóbeálló, díszburkolat
Extrák automata garázskapu, dupla garázs, elektromos kapu, kaputelefon, klíma, riasztó
Egyéb tulajdonságok aszfaltúton megközelíthető, jó beosztású, kertkapcsolatos, világos, tágas terasz, tehermentes
 
 
 
Hírlevél fel(le)iratkozás: