Egyéb témák

Fizetési meghagyás

Alvállalkozóm 900.000.-Ft-tal tartozik cégemnek. Hallottam, hogy gyorsított eljárással lehet érvényt szerezni követelésemnek. Mi ennek a lényege és hogyan zajlik?

Jótállás

Pár éve vásároltam egy házat Somogyban. Szeretném tudni, hogy ez az adásvétel, mely két magánszemély között köttetett, kötelezi e az eladót bármilyen jótállásra? Mi áll a magyar törvényekben? Van e általános rendelkezés az EU-n belül?

Közös tulajdon

Házastársam meghalt és az örökösei eddig vagyonjogi igénnyel nem éltek. A hagyatékot közjegyző 2 éve átadta ,melyben nem szerepelt azaz ingatlan amely kizárólag az én nevemen áll. Ebbe az ingatlanba beruházásra került volt férjem különvagyonú ingatlana ellenértéke is , melyből  az építkezés 60 %-át fedeztük. Mire számíthatok, eladhatom –e az ingatlant?

Magyar állampolgárság megszerzése

Külföldön élek de a magyar állampolgárságom szeretném megkapni.  Mi az új törvény erre vonatkozó rendelkezése?

Szomszédjog

12 éve van egy telkem a Balatonnál. A telekszomszédom egy német állampolgár lassan 15 éve. Szerettem volna a telkem felméretni, de a szomszédom most azt állítja, hogy egy kb. 3 méter széles sáv még hozzá tartozik az én telkemből, melyet ő még az előző tulajdonostól vett meg. Erről semmi nem szerepel a tulajdoni lapon és a szomszédom sem ad az adásvételi szerződésből példányt. Mit tehetek most?

Társasház

 

Társasházi lakástulajdonom van. A közös költséget több tulajdonostárs nem fizeti. Mit lehet tenni ennek behajtására? Mivel a távfűtés díja közös költség, lehet hogy elzárja a szolgáltató a gázcsapot?

Iratkozzon fel hírlevelünkre! 

Gyorskeresõ

KIADÓ LAKÓHÁZ SIÓFOKON A BALATONTÓL 8 PERCNYI SÉTÁRA! A KÉNYELMES,JÓL FELSZERELET SUNNY GARDEN PIHENŐHÁZ VÁRJA ÖNT!

KEDVEZMÉNYES FELTÉTELEKKEL VÁLLALJUK ENERGIATANÚSÍTVÁNY BESZERZÉSÉT

Részletekről kérjük érdeklődjön irodánkban 84/314-640

[>>]

Kössön online ingatlanközvetítői megbízást!

Nincs ideje ingatlana eladásával foglalkozni? Online ingatlanközvetítői szerződéskötés lehetőségét kínáljuk, így otthonából intézheti ingatlanügyeit. Részletekről érdeklődjön az info@balatonregio.hu címen, vagy a +36/84-314-640 -es telefonszámon.[>>]

[>>]

Tanácstalan, mennyit ér ingatlana?

Megbízásunkban szereplő ingatlana értékmegállapítását ingyenesen elvégezzük.

[>>]

Tulajdoni lap azonnal

Sorban állás és várakozási idő nélkül, mindössze néhány perc alatt aktuális tulajdoni lapot biztosítunk ügyfeleinknek. Részletekről érdeklődjön irodánkban: Siófok, Balaton-régió Ingatlaniroda Fő tér 5 fsz.6 Tel: 84/314-640

[>>]
[+] Rövidhír archívum [+] Feliratkozás a hírlevélre Rss
 
 
Hírlevél fel(le)iratkozás: