Várt hagyatékról rendelkezés

 

Ha hamarabb halnék meg, mint ahogyan el tudnám adni a birtokomban lévő ingatlant és Kft-t, megnevezhetek erre vonatkozólag egy elő-örököst. Van –e ilyen fogalom ?

 

A Kft üzletrész eladható, forgalomképes. Névértéken, illetve alatta vagy fölötte értékesíthető, de általában a társaság más tagját, illetve a társaságot elővásárlási jog illeti meg. Elő-örökös megnevezése nem lehetséges.

Öröklés esetére viszont öröklési szerződéssel, vagy végrendelettel rendelkezni lehet az üzletrész és ingatlan jogi sorsáról, melyet azonban ügyvéd előtt érdemes okiratba foglalni.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre! 

Gyorskeresõ

KIADÓ LAKÓHÁZ SIÓFOKON A BALATONTÓL 8 PERCNYI SÉTÁRA! A KÉNYELMES,JÓL FELSZERELET SUNNY GARDEN PIHENŐHÁZ VÁRJA ÖNT!

KEDVEZMÉNYES FELTÉTELEKKEL VÁLLALJUK ENERGIATANÚSÍTVÁNY BESZERZÉSÉT

Részletekről kérjük érdeklődjön irodánkban 84/314-640

[>>]

Kössön online ingatlanközvetítői megbízást!

Nincs ideje ingatlana eladásával foglalkozni? Online ingatlanközvetítői szerződéskötés lehetőségét kínáljuk, így otthonából intézheti ingatlanügyeit. Részletekről érdeklődjön az info@balatonregio.hu címen, vagy a +36/84-314-640 -es telefonszámon.[>>]

[>>]

Tanácstalan, mennyit ér ingatlana?

Megbízásunkban szereplő ingatlana értékmegállapítását ingyenesen elvégezzük.

[>>]

Tulajdoni lap azonnal

Sorban állás és várakozási idő nélkül, mindössze néhány perc alatt aktuális tulajdoni lapot biztosítunk ügyfeleinknek. Részletekről érdeklődjön irodánkban: Siófok, Balaton-régió Ingatlaniroda Fő tér 5 fsz.6 Tel: 84/314-640

[>>]
[+] Rövidhír archívum [+] Feliratkozás a hírlevélre Rss
 
 
Hírlevél fel(le)iratkozás: